Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu’nda İletişim Ustalığı Zirvesi Gerçekleştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu ile Deneyimsel Tasarım Öğretisinin ortaklaşa düzenlediği İletişim Ustalığı Zirvesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

10-11 Aralık’ta Sandıklı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda iki gün boyunca üç oturum şeklinde gerçekleştirilen seminere Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, öğretim elemanları Deneyimsel Tasarım Öğretisi eğitimcileri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, iletişimin hayatımızın her alanında var olduğunu belirterek iletişimin yaşantımızdaki önemine dikkat çekti. Gürpınar, bu tür eğitimlerin ayrıca alanında uzmanlaşmış farklı yüzler tarafından verilmesinin öğrenmeye daha fazla katkı sağladığını ifade ederek, meslek yüksekokulunda bu tür etkinliklere her zaman önem verdiklerini belirtti.

İletişim Ustalığı ile ilgili bilgileri paylaşan Deneyimsel Tasarım Öğretisi eğitimcileri, stratejik iletişim, insan tanıma sanatı, iletişimde beklenti yönetimi, sahne sunum becerileri gibi konularda güncel örneklerle bilgiler aktardılar.

Program plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

12 Aralık 2018, Çarşamba 374 kez görüntülendi