Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen ve öğrenciler ile turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan “İstihdam ve Kariyer Günleri” etkinliği, 1 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan A.K.Ü. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, fakülte olarak, sektör temsilcilerini ve öğrencileri bir araya getirmek amacıyla “İstihdam ve Kariyer Günleri’ni düzenlemeye devam ettiklerini ve öğrencilerin üniversitede aldığı teorik eğitimlerinin yanısıra sektörle olan işbirliğinin de gerek okulumuz gerekse de öğrencilerimiz açısından faydalı sonuçlar ortaya koyduğunu ifade etti. Programın diğer konuşmacıları ise Termal Otel Genel Müdürü Ümit UYSAL, İkbal Otel Genel Müdür Yardımcısı Murat TOKER ve Akrones Termal Otel Aşçıbaşı Ali Ö. ANIL turizm sektörü ile ilgili “Afyonkarahisar’da Turizmin Dünü, Bugünü, Yarını”, “Online Satış Kanalları ve Sosyal Medya”, “Turizm ve Afyonkarahisar Mutfağı” konulu konuşmalarını öğrencilerle paylaştılar.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu olarak, Turizm Seyahat Bölümü Öğr. Gör. Kutlay ORHAN ve Otel İşlet. Bölümü Öğr. Gör. Tuba VURAL ile birlikte Turizm Seyahat Hizmetleri ve Otel işletmeciliği Bölümü öğrencilerimizle beraber sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Çok verimli geçen bu etkinliğin gerek öğrencilerimiz açısından gerekse sektör temsilcileri açısından sektöre önemli katkılar yaratacağını umuyoruz.

02 Mart 2017, Perşembe 169 kez görüntülendi