İstiklal Marşı 'mızın 12 mart 1921 tarihinde kabul edilmesi sebebiyle düzenlenen ve Sandıklı ilçe protokolünün de katıldığı programda  açılış konuşmasını , Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yard. Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar yaptı. Gürpınar yaptığı konuşmada ; İstiklal Marşı 'nın Türk Milletinin zor günlerinde ordumuza ve milletimize güç vermek amaçlı yazılan bir bağımsızlık marşı ve yokluk içinde yok olmuş bir milletin küllerinden var olma mücadelesinin aktarıldığı  değerli bir abide niteliğinde olduğundan bahsederek konuşmasını; Mehmet Akif Ersoy'un  “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” sözüyle bitirdi.

Meslek Yüksekokulumuz öğretim görevlilerinden Ayşegül Arıcan ve Tuba Vural 'ın da konuşmacı olarak katıldıkları programda ; Öğr. Gör. Nursel çitil, Öğr. Gör. Yunus yılan ve Öğr. Gör. Tuba Vural 'ın nezaretinde öğrenciler tarafından hazırlanan İstiklal Marşı oratoryosu beğeni ile izlendi. Program, İstiklal Marşı yarışmasında dereceye giren ilk üç öğrenciye ödül ve plaket verilmesiyle son buldu.

IMG_4291 IMG_4296 IMG_4298 IMG_4317 IMG_4325 IMG_4409

12 Mart 2016, Cumartesi 256 kez görüntülendi