Sandıklı Meslek Yüksekokulunda“Dikey Geçiş Sınavında başarı yolları” konulu bir seminer düzenlendi.

Üniversitemiz Bolvadin Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hasan GÜRKAŞ tarafından verilen seminere;akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Seminerin açış konuşmasını Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı öğretim elemanı Öğr. Grv. Abdullah TAYTAK‘ ın yaptığı seminer de önlisans öğrencilere dikey geçiş sınavı hakkında bilgi verilerek sınavda başarılı olmanın yolları anlatıldı.

Öğr. Grv. Hasan GÜRKAŞ ise seminerde yaptığı konuşmada, dikey geçiş sınavının önlisans öğrencileri için bir şans olduğunu ve bu sınavın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine değindi.Bu sınavda bazı soruların uygun teknikleri kullanmak  suretiyle çok daha kolay cevaplandırılabileceğinden söz eden GÜRKAŞ, sınav sonucuna önlisans eğitimininkatkılarından ve önceki yıllarda çıkan soru örneklerinden göstererek sınavınYGS den daha kolay bir sınav olduğunu vurguladı.

Seminerin sonunda, Sandıklı MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Abdullah TAYTAK, Öğr. Grv. Hasan GÜRKAŞ’a teşekkür plaketi takdim etti.

23 Ekim 2015, Cuma 146 kez görüntülendi