Sandıklı Meslek Yüksekokulumuzda iki oturum şeklinde oryantasyon eğitimi programı yapıldı.

İlk oturumda, bölüm başkanlarının koordinesinde program danışman öğretim elemanlarımız birinci sınıf öğrencilerimizi bölüm tanıtımı ve genel işleyişi, üniversitemiz Yönetmelikleri, danışmanlık hizmetleri, öğrenci değişim programları, Çift Anadal/Yandal/Yatay Geçiş Esasları, muafiyet sınavları, Öğrenci Bilgi Sistemi, internet hizmetleri, Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi, Kariyer Ofisi ve Sosyal yaşam alanları konularında genel bilgilendirme yapılmıştır.

Eğitimin ikinci oturumuna, Sandıklı Kaymakamımız Sayın Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkan Vekili Sayın Vedat Kokkokoğlu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Münir Yaşar Kaya, ilçe protokolü, Öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı. Oturum Kaymakamımız Sayın Önder Çengel ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Münir Yaşar Kaya’nın konuşmaları ile başladı. Sonrasında açık oturum şeklinde öğrencilerimizin istek ve talepleri alındı. Program Sandıklı Belediyemiz ve Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sandıklı ve Afyonkarahisar tanıtım filmlerini gösterimi ile son buldu.

26 Eylül 2024, Perşembe 47 kez görüntülendi