Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı MYO ve Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen “Mülakatta İletişim Becerileri” Eğitimi, düzenlendi
Eğitim Programına Seracılık Programı hocaları Dr. Öğr. Üyesi Rabia ERSAN ve Öğr. Gör. Hülya YİĞİT ve Sağlık Turizmi İşletmeciliği hocası Öğr. Gör.Havva UZUN nezdinde 40 öğrencimiz katıldı.

Eğitimde İş Kulübü Lideri Celal AKCAN, iş arama kanalları, iş gücü piyasası, öz geçmiş hazırlama, mülakat teknikleri konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrencilere teorik olarak anlatılan konuların yanı sıra uygulamalı olarak da gösterildi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan Seracılık ve Sağlık Turizmi İşletmeciliği öğrencilerimize sertifikalarını İş Kulübü Lideri Celal AKCAN, İş ve Meslek Danışmanları Türkan BAYGÜL ve Şerife HAYTABEY tarafından takdim edildi.

Sandıklı MYO Müdürü Doç. Dr. Münir Yaşar KAYA, öğrencilerimizden güzel dönütler aldığımız ve verimli geçen bu eğitimde öğrencilerimize eğitim veren İş Kulübü Lideri Celal AKCAN, İş ve Meslek Danışmanları Türkan BAYGÜL ve Şerife HAYTABEY’e teşekkür etti ve teşekkür belgelerini takdim etti.  Eğitim fotoğraf çekimiyle son buldu.

          

16 Mayıs 2024, Perşembe 45 kez görüntülendi