Sandıklı Meslek Yüksekokulu (SMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf Öğrencileri tarafından, Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında gerçekleştirilen ‘Kan Bağışı’ kampanyası ile Kızılay’a öğrencilerimiz ve personelimiz bağışta bulundu.

SMYO Yunus Emre Kampüsünde 09:00-17:00 saatleri arasında kan bağışı için Kızılay ile ortak yapılan etkinlik ilgi gördü. Öğrenciler ve personelin katılımı ile gerçekleşen kampanya süresince; SMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf Öğrencileri bağış için diğer programlardaki arkadaşlarını bilgilendirerek “Kızılay Kan Bağışı” kampanyasına katkı sağladılar.

KIZILAY PERSONELİ VE SMYO KAMPANYAYA OLAN İLGİDEN MEMNUN KALDI

Kızılay, öğrencilerimizin ve personelimizin duyarlı tutumu ile devam eden kampanya, Kızılay personeli tarafından da takdir edildi. Yoğun ilgiden memnun olan Kızılay personeli, kampanyanın amacına ulaştığını belirtti ve bağış konusundaki duyarlılığın önemine vurgu yaptı.

09 Mayıs 2024, Perşembe 42 kez görüntülendi