SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretimine 20 Şubat 2023 Pazartesi günü başlanacaktır.

13-17 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak kayıt yenileme esasları aşağıya çıkarılmıştır.

Ders kayıtlarımız internet üzerinden 17 Şubat 2023 Cuma gününe kadar yapılabilecektir.

Bu tarih ve saatten sonra kesinlikle uzatma olmayacaktır.

Her öğrenci ders kaydından kendisi sorumludur. Takip eden her yarıyılların ders kayıtları

öğrenciler tarafından yapılacaktır.

1-Yönetmeliğimize göre öğrenciler her yarıyıl başında kayıtlarını yenilemek zorundadırlar. Normal süresinde mezun olamayan normal öğretim öğrencileri için sadece öğrenci harç ücretini yatırmak kayıt yenilemek anlamına gelmemektedir.

2-Öğrenciler kayıtlarını öğrenci numaraları ve şifreleri ile

https://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx internet adresinden yenileyeceklerdir.

3-Kayıt yenilemelerde tekrar edilecek derslerin haftalık ders saatleri toplamı ile yeni alınacak

derslerin haftalık ders saatleri toplamı genel başarı durumu ve danışmanının onayı ile 45 (kırk beş) AKTS kredisini aşmayacaktır.

4- Öğrenciler, öncelikle daha önce alıp başarısız olduğu dersleri almak şartıyla, genel not

ortalaması 1.75’in altında ise en fazla 30 AKTS, 1.75 ve üzerinde ise en fazla 45 AKTS kredisi derse

kayıt yaptırabilir. Ortalaması 3.00’dan yüksek olan başarılı öğrenciler de toplam 45 AKTS kredisi

olacak şekilde üst yarıyıllardan ders alabilir.

5- Normal süresinde mezun olamayan normal öğretim öğrencilerinin kayıt yenileyebilmeleri için öğrencilerin katkı payı taksitlerini yatırması gerekir. Taksitini yatırmayan öğrencilerin kayıtları yenilenemez.

6- Normal öğrenim süresini aşan Normal Öğretim öğrencileri katkı payı veya öğrenim ücreti ödemelerini Vakıfbank şubelerinden (17.02.2023 Mesai bitimine kadar), Vakıfbank

internet şubesi  ve Vakıfbank ATM’lerinden (17.02.2023 saat 23:59’kadar) yapabilecektir.

7-Derslere devam zorunludur. Öğrencilerin teorik derslere %70, uygulamalara %80’den az olmamak

şartı ile devamları zorunludur. Bu şartlardan herhangi birini sağlamayan öğrenciler yarıyıl/yılsonu

sınavlarına giremezler. Bir derse kaydolup devam şartını yerine getiren; ancak başarılı olamayan öğrenciler teorik dersleri tekrar ederken devam şartı aranmaz. Hem uygulamalı dersleri hem de teorik ve uygulama kısmı bulunan dersleri tekrar ederken devam şartı aranıp aranmayacağına öğretim birimi kurulu karar verir.

Öğretim birimi kurulu kararını eğitim-öğretim yılı başlamadan önce alır ve öğrenciye duyurur. (Yön. Madde 12 (2),(3))

8- Ders kayıt formlarını Öğrencilerin çıktı alıp imzalamasına gerek yoktur.

9- Eğitim öğretimin ilk 3 günü ( 20-21-22 Şubat 2023 ) içerisinde ders kaydında problem olan

öğrenciler danışmanları nezaretinde gerekli düzeltmeleri yapmak zorundadır.

10-Öğrenciler kayıtlarını kendileri veya noterden vekâlet verecekleri kişi tarafından yapacaklardır. Kayıt yenileme işleminden tamamen öğrenci sorumludur.

11-Kayıtlarınızı belirtilen tarihler arasında ve yukarıdaki esaslar doğrultusunda yenilemenizi önemle

rica ederiz.

12-20 Şubat 2023’de dersler başlayacak olup, yoklama alınacaktır.

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

SANDIKLI ESLEK YÜKSEKOKULU

2022-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMAN LİSTESİ

PROGRAM ADI SINIFI DANIŞMAN ADI SOYADI DANIŞMAN SİCİL NO
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1. Dr.Öğr.Üyesi İsmail OSMANOĞLU KA3301
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 2. ÖĞR.Gör.Dr.Caner BALIM KA2913
HARİTA KADASTRO 1 ÖĞR.GÖR.ORHAN ÖZDEMİR KA3176
HARİTA KADASTRO 2. ÖĞR.GÖR.NUSTAFA YETER KA2067
HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM 1. ÖĞR.GÖR.AYŞEGÜL ARICAN KA2541
HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM 2. ÖĞR.GÖR.EMRAH BOZKURT KA2758
İŞLETME YÖNETİMİ 1. ÖĞR.GÖR. FATMA ÖZDEMİR KA1701
İŞLETME YÖNETİMİ 2. ÖĞR.GÖR. FATMA ÖZDEMİR KA1701
SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMECLİĞİ 1. ÖĞR.GÖR.HAVVA UZUN KA3123
SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMECLİĞİ 2. ÖĞR.GÖR.KUTLAY ORHAAN KA2629
SERACILIK 1. ÖĞR.GÖR.HÜLYA YİĞİT KA1746
SERACILIK 2. ÖĞR.GÖR.DR.RABİA ERSAN KA3258

TÜM AKADEMİK/ İDARİ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

07 Şubat 2023, Salı 113 kez görüntülendi