Sandıklı Meslek Yüksekokulu Seracılık Programı ve Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı öğretim elemanları ve öğrencileri Frig Vadisi’ne gezi düzenledi. Geziye seracılık programı öğretim elemanları Dr. Öğretim Üyesi Rabia Ersan, Öğr. Gör. Dr. Funda Özüsoy, Ögr. Gör. Hülya Yiğit, sağlık turizmi işletmeciliği öğretim elemanları Öğr. Gör. Havva Uzun ve Öğr. Gör. Ahmet Emren katıldı. Öğrenciler Frigler’den bu yana pek çok medeniyetin yerleşim yeri olarak kullandığı Frig Vadisi’nde bulunan Kaya Kiliselerini, Kaya Mezar ve Şapelleri ile Yerleşim yerlerini yerinde inceledi. Gezi kapsamında Ayazini, Meryem Kilisesi, Yılantaş, Aslantaş, Maltaş, Memeç Kayalıkları, Aslan Kaya, Tarihi Kral Yolu, Avdalaz Kalesi ve Emre Gölü gibi önemli yerler ziyaret edildi.

17 Mayıs 2024, Cuma 65 kez görüntülendi