Sandıklı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(MTAL) Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret etti. Bilişim Teknolojileri Bölümü öğretmenleri Akif Eldem, Buket Eldem ve Murat Türk hocalarımız mezun öğrencileri olan ve aynı zamanda Sandıklı Meslek Yüksekokulumuzda(SMYO) Öğretim Elemanı olarak görev yapan Öğr. Gör. Pınar KOÇ hocamızı ziyarette bulundular.

ZİYARET, ÖĞRENCİLERE SMYO’NUN TANITIMI İLE DEVAM ETTİ

Sandıklı Zübeyde Hanım MTAL öğretmenlerine ve öğrencilerine SMYO Müd. Yrd. Öğr. Gör. Orhan ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Pınar Koç rehberlik etti. Yunus Emre Kampüsü C Blok Konferans Salonunda; SMYO Müd. Yrd. Öğr. Gör. Orhan ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Pınar Koç tarafından okulumuzun tanıtımı sözlü olarak yapılıp öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Tanıtımın devamında Yunus Emre Kampüsündeki C Blok ve A Blok binalarında bulunan derslikler ve laboratuvarlar gezildi. Laboratuvarların mevcut kullanımları ile teçhizat durumu MTAL öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ilgi gördü.

MTAL ÖĞRENCİLERİNE YÜKSEKOKULDA UFAK BİR DERS DENEYİMİ YAŞATILDI

Yunus Emre Kampüsünü gezisi tamamlanırken Bilgisayar Laboratuvarlarımızın tanıtımı sırasında MTAL öğrencileri, SMYO Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf öğrencileri ile birlikte demo eğitim gördü. Ders esnasında öğrencilerin aklına takılan sorular cevaplandırıldı. MTAL öğretmenleri ve öğrencileri tarafından beğeni gören Yunus Emre Kampüsümüzde toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret son buldu.

13 Mayıs 2024, Pazartesi 102 kez görüntülendi