Harita ve Kadastro Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz 23 Nisan’da Sandıklı Şehit Ahmet Yumak Anaokulu öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerimiz, temin ettikleri boyama ekipmanları ve balonlarla Anaokulu 23 Nisan programında ülkemizin geleceği minik öğrencilerimiz ile beraber eğlenceli vakitler geçirdi.

ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİ KOSTÜMLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Öğrencilerimiz temin ettikleri kostümler ile Anaokulu öğrencilerine animasyon etkinliği yaptı. Çizgi film karakterlerinden oluşan kostümler 23 Nisan kutlamalarına neşe kattı.

YÜZ BOYAMA ETKİNLİĞİ İLE BALONLAR DAĞITILDI

Anaokulu öğrencilerine ve Zafer mahallesinde bulunan diğer çocuklara balon dağıtan öğrencilerimiz, program sonrasında Zafer Mahallesindeki çocukları da unutmadı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yüz boyama etkinliği ile süsleyen öğrencilerimizin çalışmaları veliler tarafından da ilgi gördü. Program sonunda Şehit Ahmet Yumak Anaokulu Müdürü Sn. Selçuk Altıntaş ve Şehit Ahmet Yumak Anaokulu öğretmenleri, yapılan etkinlik için öğrencilerimize teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

24 Nisan 2024, Çarşamba 30 kez görüntülendi