Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda saat 15:00 de Bilgisayar Programcılığı Bölümüne atanan Öğretim Görevlisi Pınar KOÇ hocamıza ‘Cübbe Giydirme Töreni ‘ düzenlendi.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü DOÇ.Dr. Münir Yaşar KAYA ve akademik kadrolarında görev yapan hocalarımız katıldı.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Münir Yaşar KAYA akademik ve idari iş birliğinin önemine vurgu yaptı. KAYA, konuşmasını Pınar KOÇ hocamıza akademik hayatında başarılar dileyerek sonlandırdı.

Tören, Sandıklı Meslek Yüksekokulunda görev yapan Öğr. Grv. PINAR KOÇ ‘un cübbe giymesinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

17 Nisan 2024, Çarşamba 61 kez görüntülendi