25-31 Mart Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Sandıklı Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri tarafından Sandıklı İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret edildi. Kütüphane ziyaretinde bulunan öğrencilerimiz ” Kütüphane her öğretim temelinin hayati bir parçasıdır.” diyerek Kütüphane kültürünün önemine vurgu yaptı.

BİLGİNİN IŞIĞI KÜTÜPHANELERDE YANAR

Sandıklı İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Burcu Erdoğdu tarafından öğrencilerimize kütüphane birimleri gezdirildi. Öğrencilerimiz yapımı tamamlanmış ama aktif kullanıma açık olmayan kütüphane binası hakkında bilgi edindiler. Kütüphanenin çalışma salonunda kitap okuma etkinliği yapan öğrencilerimiz; “Bilginin ışığı kütüphanelerde yanar.” diyerek toplumumuzun her kesimi tarafından kütüphane kültürünün yaşanması ve yaşatılması gerektiğini söylediler.

28 Mart 2024, Perşembe 58 kez görüntülendi