AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu Sağlık Turizmi İşletmeciliği öğrencileri sektör temsilcileri ile “İstihdam ve Kariyer Günleri”nde buluştu. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından 10. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinlik süresince öğrencilerin işletme temsilcileriyle doğrudan görüşmesi sağlanırken, öğrenciler sektörde önde gelen acente ve otellere iş ve staj başvurusu yapma imkânı buldu.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva UZUN, Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kutlay ORHAN nezaretinde öğrencilerimizle beraber sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Öğrencilerimiz stajları ve mezuniyetlerinden sonra kariyer hedefleri açısından görüşmelerini gerçekleştirerek başvurularını yaptılar.

Türkiye’nin çeşitli turizm bölgelerinden oteller ile seyahat acentelerinin yer aldığı 10. Turizmde İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliğine, Afbel Termal, Afyon Gezi Fırsatları, Akrones Termal Hotel, Altın Yunus Çeşme, Boyalık Beach Çeşme, Coral Travel, DoubleTree by Hilton, ETS Tur, Grand Ontur Otel, İkbal Termal Hotel, Ilıca Otel, Jolly Tur, Korel Termal Hotel, Maxx Royal Resort, NG Hotels Afyon, NG Phaselis Bay, Oruçoğlu Termal Hotel, Regnum Carya, Royal Teos Thermal Otel, Sandıklı Termal Park Resort, Tatilbudur, Voyage, United Towers, United West Yurtdışı Eğitim ve Wome Deluxe işletmeleri katılım sağladı.

 

07 Mart 2024, Perşembe 30 kez görüntülendi