İngilizce ve Bilgi Teknolojileri ile ilgili derslerin muafiyet sınavları Yunus Emre Kampüsü Sandıklı Meslek Yüksekokulumuz A Blokta 11 Ekim 2023 Çarşamba günü yapılacaktır.

İngilizce dersinin muafiyet sınavı 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 09.00’da, Bilgi Teknolojileri ile ilgili derslerin muafiyet sınavı ise aynı gün saat 10.30’da A-210 ve A-206 nolu dersliklerde yapılacaktır.
Tüm birinci sınıf öğrencileri sınavlara başvuru yapabilirler. (Sınava geçen yıl kayıt yaptırıp hiç devam etmeyen bu yıl ilk defa gelen öğrenciler de katılabilirler.)

Sınavlara katılma zorunluluğu yoktur. Sınav değerlendirmesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Enformatik Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacak ve akademik birimlere iletilecektir.

06 Ekim 2023, Cuma 206 kez görüntülendi