Sandıklı Yunus Emre Kampüsü C blok konferans salonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva UZUN ve Bölüm Başkanlarının katılımıyla program başlamıştır. Öğr. Gör. Fatma ÖZDEMİR’in koordinatörlüğünde bölüm ve programların tanıtımı, 12. Sınıf öğrencilerinin sosyo – kültürel, kariyer ve mesleki seçim açısından gelişmeleri, sınav öncesi ve sonrasında kariyer yollarını nasıl belirleyebilecekleri konularında bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca mezuniyetleri sonrasında DGS sınavı ile gidebilecekleri lisans programları hakkında bilgiler verilmiştir. Daha sonra öğrencilere Bilgisayar Laboratuvarları, Harita ve Kadastro laboratuvarı, Seracılık Laboratuvarı, Kat Hizmetleri Laboratuvarı, Servis Laboratuvarı, kütüphane ve derslikler gezdirilerek yapılan eğitim ve uygulamalar hakkında bilgiler verilmiştir.

10 Haziran 2023, Cumartesi 79 kez görüntülendi