2022-2023 eğitim öğretim dönemi güz yarıyılı danışma kurulu toplantısı 27.12.2022 tarihinde Sandıklı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılmıştır. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Mehmet SÜLÜN, Sandıklı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan KAŞDAŞ, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray GÜRPINAR, Sandıklı Ticaret Odası Başkanı Bekir ÇETİN, Sandıklı Esnaf Odası Genel Sekreteri Hakan SARISAYIN, Kozanlar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan KOZAN, Sandıklı Park Termal Otel Müdürü Ahmet Yılmaz YAVUZ, Sandıklı MYO-Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Rabia ERSAN, Sandıklı MYO-Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva UZUN, Sandıklı MYO – Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa YETER, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Esin ÖZKUL katıldı.

29 Aralık 2022, Perşembe 128 kez görüntülendi