Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu Seracılık, Sağlık Turizmi İşletmeciliği ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde Growtech 2022 Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’na katıldı.
Antalya ANFAŞ Fuar Merkezinde bu yıl 21.’si organize edilen ve dünyanın önemli örtü altı tarım sektörü fuarlarından olan Growtech 2022 Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları fuarında 27 ülkeden 600 katılımcı ve 140 ülkeden ziyaretçiler yer aldı. Fuarda, “Sera ve Teknolojileri”, “Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” alanındaki ürün grupları yer aldı.
Öğrenciler, fuarda 600 firmanın yöneticileri ile bir araya gelerek ürün ve teknolojiler hakkında bilgiler aldı.

28 Kasım 2022, Pazartesi 113 kez görüntülendi