2022 Yılı Mezuniyet Törenimizi 1 Haziran 2022 Çarşamba Günü Saat 14.00 te Sandıklı Termal Park Otelde Gerçekleştirdik.
Mezuniyet Törenimize Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Kaymakam Refiki Berk ACAR Sandıklı Belediye Başkanı Dr.Mustafa ÇÖL Cumhuriyet Savcısı Salih VAROL ile birlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Koray GÜRPINAR, Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cüneyt AKIN İlçemiz Protokolünün Değerli Temsilcileri, Akademik Personel, İdari Personel, Mezun Öğrencilerimiz ve Kıymetli Aileleri Katılmışlardır.
Protokol konuşmaları, Halk Oyunları Gösterisi, Mezun öğrencilerimizi plaketlerinin takdimi ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen törenimiz öğrencilerimizin kep atmalarıyla sona erdi.

16 Haziran 2022, Perşembe 427 kez görüntülendi