Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) kuruluşunun 30. yılı etkinlikleri kapsamında Sandıklı Meslek Yüksekokulu’nda mezunlar paneli devam ediyor. Sandıklı Yunus Emre Kampüsü konferans salonunda gerçekleşen programa; Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Yunus Yılan, İscehisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kartal Tapu Müdürlüğü’nden Tarık Akdoğan, Jeoloji Mühendisi Ferit Özdemir, Harita Teknikerleri Muhammet Topal ve Ali Aksakal, Volkan Yıldırım, akademik personel ve öğrenciler katıldı.
Panelin açış konuşmasını yapan Harita ve Kadastro Programı Öğr. Gör. Mustafa Yeter, “Mezunlarımızın farklı görevlerde yer aldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Ülkemizin çeşitli illerinden vakit ayırarak panelimize katılan tüm mezun öğrencilerimize teşekkür ederim” Dedi.
Panele katılan en tecrübeli mezun İscehisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, hayat tecrübesi ve öğrencilik sürecinde yaşadığı deneyimleri aktardı. Sırasıyla panele katılan diğer mezunlardan Ferit Özdemir ve Volkan Yıldırım Dikey Geçiş Sınavı ile Mühendislik Fakültelerine yerleşme deneyimlerinden bahsettiler.
Tarık Akdoğan mezuniyetten sonra KPSS ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne atanma süreci hakkında bilgi verdi. Diğer mezunlar Muhammet Topal, Ali Aksakal, Osman Ergenç ise Tekniker olarak çalışma deneyimleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Program soru cevapların ardından fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

06 Haziran 2022, Pazartesi 252 kez görüntülendi