Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) kuruluşunun 30. yılı etkinlikleri kapsamında Sandıklı Meslek Yüksekokulu’nda mezunlar panelinin ikincisi yapıldı. Sandıklı Yunus Emre Kampüsü konferans salonunda gerçekleşen programa; Üniversitemiz Zafer Teknopark içinde yazılım faaliyetlerini yürüten ARGE Yazılım Danışmanlık bünyesinde Yazılım Uzmanı olarak görev yapan S. Büşra ÖZEN ile Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva UZUN, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Bilgisayar Programcılığı Öğretim Görevlisi Caner Balım, öğrencilerin Dikey Geçiş Sınavı ve sonrasında karşılaşabilecekleri süreçlere değinerek en önemli konunun “asla vazgeçmemek” olduğunun altını çizdi. Yazılım Uzmanı S. Büşra ÖZEN ise, öğrencilere eğitim, meslek, kariyer seçimi ile iş hayatındaki pratikler üzerine tecrübelerini paylaşarak, işe alım süreçleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu ve uygulamalar gerçekleştirdi.

Program soru cevapların ardından fotoğraf çekimiyle son buldu.

03 Haziran 2022, Cuma 289 kez görüntülendi