Sandıklı Yunus Emre Kampüsü C blok konferans salonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Havva UZUN, Öğr. Gör. Dr. Yunus YILAN ve Bölüm Başkanları tarafından bölüm ve programların tanıtımı, 12. Sınıf öğrencilerinin sosyo – kültürel, kariyer ve mesleki seçim açısından gelişmeleri, sınav öncesi ve sonrasında kariyer yollarını nasıl belirleyebilecekleri konularında bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca mezuniyetleri sonrasında DGS sınavı ile gidebilecekleri lisans programları hakkında bilgiler verildi. Daha sonra öğrencilere Bilgisayar Laboratuvarları, Harita ve Kadastro laboratuvarı, Seracılık Laboratuvarı, kütüphane ve derslikler gezdirilerek yapılan eğitim ve uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

02 Haziran 2022, Perşembe 137 kez görüntülendi