Sandıklı ilçesinde eğitim ve öğretim veren Sandıklı Şehit Gökhan Orhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi, 12. Sınıf öğrencilerinin sosyo – kültürel, kariyer ve mesleki seçim açısından gelişmelerini, ayrıca sınav öncesi ve sonrasında kariyer yollarını nasıl belirleyebilecekleri konularında Sandıklı Meslek Yüksekokulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Mesleki Tanıtım Seminerleri” düzenlenmiştir. Eğitim Öğr. Gör. Fatma ÖZDEMİR koordinatörlüğünde, Öğr. Gör. Tuba VURAL AÇIKGÖZ ile birlikte 22 Mart 2022 tarihinde başlamış 25 Mart 2022 tarihinde Sandıklı Meslek Yüksekokulu konferans salonu ve okullarımızın salonunda gerçekleşmiştir.

Seminerlere Öğr. Gör. Dr. Yunus YILAN, Öğr. Gör. Dr. Rabia ERSAN, Öğr. Gör. Kutlay ORHAN, Öğr. Gör. Caner BALIM ve Öğr. Gör. Mustafa YETER hocalarımızın mesleki tanıtım bilgilendirmeleri ile tamamlanmıştır.

Seminerler süresince ilçe liselerinin 12. Sınıf öğrencilerinin büyük bir çoğunluğu, okul müdürlerimiz, müdür yardımcıları, rehber öğretmenler ve diğer branş öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

 

04 Nisan 2022, Pazartesi 125 kez görüntülendi