AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu Sağlık Turizmi İşletmeciliği öğrencileri sektör temsilcileri ile “İstihdam ve Kariyer Günleri”nde buluştu. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından 8. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinlik süresince öğrencilerin işletme temsilcileriyle doğrudan görüşmesi sağlanırken, öğrenciler sektörde önde gelen acente ve otellere iş ve staj başvurusu yapma imkânı buldu.
Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva UZUN, Sağlık Turizmi İşletmeciliği Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kutlay ORHAN nezaretinde öğrencilerimizle beraber sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Öğrencilerimiz stajları ve mezuniyetlerinden sonra kariyer hedefleri açısından görüşmelerini gerçekleştirerek başvurularını yaptılar.
Etkinlikte Antalya, Aydın, İzmir, Muğla ve Afyonkarahisar başta olmak üzere farklı illerden sektör temsilcileri gün boyu öğrenciler ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
İstihdam ve Kariyer Günlerine Akrones Thermal Spa Convention Sport Hotel, Ilıca Hotel Spa & Thermal Resort, Ali Bey Hotels & Resorts, Altın Yunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş., Boyalık Beach Hotel & Spa Çeşme, Budan Thermal, Club Familia Hotel, Diana Event Organizasyon, D+Seya Beach/ Kairaba Alaçatı Beach Resort, Doubletree by Hilton, Ephesia Hotels, Mavi Yelkenli Turizm/ETS Tur, Grand Özgül Termal & Spa, Grand Ontur Hotel Çeşme, İkbal Thermal Hotel, Korel Thermal, May Thermal Sandıklı, Melih Turizm Seyahat Acentası, NG Afyon Wellness & Convention, Odeon Tours, Oruçoğlu Termal Otel, TUI Hotels & Resorts Turkey, Radisson Blu Resort & Spa, Ramada Resort Lara, Ramada Suite Hotel Kuşadası, Sandıklı Park Thermal Otel, STEB Yurtdışı Eğitim Danışmanlık, Tatilbudur Seyahat Acenteliği ve Turizm A.Ş., United Towers Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, Wome Deluxe-Gür Grup İnş. San. ve Tic. A.Ş, Yasmin Bodrum Resort Otel, Adenya Hotel & Resort Toka Bodrum Hotel & Beach Club, Fimi Island, Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach, Caresse Resort & Spa Bodrum, Rixos Premium Bodrum, NG Phaselis Bay, ETS Tur, Pegasos Planet Hotel TUİ, Dündar Thermal Hotel ve Jura Hotel katıldı.

10 Mart 2022, Perşembe 362 kez görüntülendi