DİKKAT: Dünya’da ve ülkemizde meydana gelen covid-19 salgını (pandemi) nedeniyle Birim Yönetim Kurulumuz birinci sınıf öğrencilerinin 2019-2020 yaz döneminde staj yapmamalarına karar vermiştir.

1. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere stajlar 6 Temmuz 2020 tarihinde başlatılacaktır. Staj tarih aralıkları 06.07.2020 – 21.08.2020 olarak belirlenmiştir.
2. Son sınıf öğrencilerinin staj yeri bulamamaları halinde staj danışmanları tarafından belirlenmek kaydıyla, uzaktan öğretim yöntemiyle ders, ödev, proje, uygulama dosyası ve benzeri etkinlikler şeklinde stajları tamamlatılabilecektir. Linkte yer alan dilekçe ile başvuru yapmak zorundadırlar. Staj-Ödev-Talep Dilekçesi
a. Ödev, proje ve uygulama dosyası dokümanı olarak “Staj Defteri”ni; temin ettikten sonra ödevini bu deftere yazıp, ilgili evrakları ekleyerek okula gönderecektir.
3. Staj başvuru evrakları 19 Haziran 2020 mesai bitimine kadar aşağıda mail adresi belirtilen staj danışmanına gönderilmelidir. 19 Haziran 2020 mesai bitiminden sonra gönderilen başvurular işleme konulmayacaktır.

MAİL YOLUYLA İSTENEN BELGELER
a. Staj başvuru formu eksiksiz doldurulmalıdır. (öğrencinin ıslak imzası, işletme kaşesi/mührü, işletme yetkilisinin ıslak imzası) Formu Linkten indirebilirsiniz. Staj-Başvuru-Formu
b. Mail ile gönderilen staj başvuru formunun aslı staj defteri ile teslim edilmek zorundadır.
c. 1 adet taranmış okunaklı nüfus cüzdanı fotokopisi/fotoğraf eklenmelidir.

4. Öğrencilerimiz Staj defterini AKÜ kitap satış bürosundan ve meslek yüksekokulumuzdan elden temin edebilecekleri gibi https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteri-P357892823 adresinden de temin edebilirler.
5. Öğrencilerimiz stajlarını tamamladıktan sonra 2020-2021 eğitim-öğretim yılı başlamasından itibaren en geç̧ 3 hafta içerisinde (16 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar) “Staj Başarı Formu” ile “Staj Defterini” doldurup işletmede yetkili kişilere imzalattıktan sonra şahsen ya da kargo aracılığı ile staj danışman hocalarına teslim etmek zorundadır.

Önemli Not: Stajlarını teslim etmeyen mezun durumdaki öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılamayacaktır. Stajyer öğrenci işyerinde iş kazası geçirmesi durumunda kaza ile ilgili olarak “iş veren iş kazası meslek hastalığı” formunun düzenlenerek en geç 2 (iki) gün içerisinde öğrenci yada ilgili firma tarafından meslek yüksekokulumuz müdürlüğüne teslim etmek zorundadır.

STAJ DANIŞMANLARI VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Program Adı Danışman E-Mail adresi
Bilgisayar Programcılığı Öğr.Gör.Caner BALIM cbalim@aku.edu.tr
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğr.Gör.Yunus YILAN yyilan@aku.edu.tr
Halkla İlişkiler ve tanıtım Öğr.Gör.Emrah BOZKURT emrahbozkurt37@gmail.com
Harita ve Kadastro Öğr.Gör.Mustafa YETER mustafaytr@hotmail.com
İşletme yönetimi Öğr.Gör.Fatma ÖZDEMİR fmo2001@hotmail.com
Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğr.Gör.Tuba VURAL tubavural@aku.edu.tr
Turizm ve Seyahat Hizmetleri Öğr.Gör.Kutlay ORHAN kutlay_orhan@hotmail.com
03 Haziran 2020, Çarşamba 1203 kez görüntülendi