Sandıklı Meslek Yüksekokulu Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı ‘Geleceğe Nefes’ projesi kapsamında 11 milyon fidan dikimi etkinliği kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi’nde ve Orman Müdürlüğüne ait alanda fidanlar toprakla buluştu. Etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler tam katılım gösterdi.

Etkinlik kapsamında konuşan Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, Tarım ve Orman Bakanlığımızın Geleceğe Nefes Projesi kapsamında bizler de geleceğe nefes olmak istedik. Yüksek bir katılımla projeye destek olduk. Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi ve Orman Müdürlüğü ile birlikte Sandıklı Meslek Yüksekokulu olarak binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Böylelikle geleceğe en güzel miraslardan bir tanesini de bırakmış olduk. Bunun mutluluğu içerisindeyiz. Emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum diye konuştu.

Etkinlik fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

15 Kasım 2019, Cuma 221 kez görüntülendi