Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Böl. Bşk. Öğr. Gör. Kutlay ORHAN tarafından Tur Programcılığı dersi uygulama eğitimi kapsamında düzenlenen Antalya Eğitim ve Kültür Turu 03.05.2019-04.05.2019 tarihlerinde Seyahat Hizmetleri Programı, Otel İşletmeciliği, Harita ve Kadastro, İşletme Yönetimi, Harita Kadastro, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmetler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programları öğrencileri ile Yüksekokul Sekreteri Ahmet AYHAN, Öğr. Gör. Kutlay ORHAN ve Öğr. Gör. Emrah BOZKURT’un katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Tur kapsamında Düden Şelalesi, Adrasan Koyu, Çıralı-Yanartaş, Beydağı Milli Parkı, Antalya ParkFuntastic ziyaret edilmiştir. Tura katılan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilerek tur tamamlanmıştır.

08 Mayıs 2019, Çarşamba 331 kez görüntülendi