Meslek Yüksekokulumuzun düzenlediği ve öğrenciler ile turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan istihdam ve kariyer konulu seminer, 14 Mart 2019 tarihinde Sandıklı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda tatil.com Seyahat acentesi ve okulumuz Turizm Seyahat Hizmetleri Programı, Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ile Turizm Seyahat Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kutlay Orhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın sabah oturumunda tatil.com seyahat acentesinin Yer Hizmetleri Sorumlusu Muhittin DEMİR, Akdeniz Bölge Sorumlusu Çağlar ÇAY, Ege Bölge Sorumlusu Barış DEMİR, katılımda bulunan öğrencilerimize seyahat sektörü ve seyahat işletmelerinde istihdam konulu bilgilendirmenin ardından öğrencilerimizin sektöre yönelik sordukları sorularını cevapladılar. Öğleden sonra gerçekleşen oturumda ise öğrencilerimizin staj yapmalarına ve çalışmalarına imkân sağlamak için iş başvuruları ve mülakatları gerçekleştirildi.

26 Mart 2019, Salı 256 kez görüntülendi