AKÜ Sandıklı Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat hizmetleri, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Sektör Temsilcileri ile “İstihdam ve Kariyer Günleri”nde Buluştu.
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen ve öğrenciler ile turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan “5. İstihdam ve Kariyer Günleri” etkinliği, 27 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu olarak Otel İşletmeciliği Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuba VURAL ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Emrah BOZKURT nezaretinde Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimizle beraber sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Öğrencilerimiz stajları ve mezuniyetlerinden sonra kariyer hedefleri açısından görüşmelerini gerçekleştirerek başvurularını yaptılar. Oldukça verimli geçen bu etkinliğin gerek öğrencilerimiz açısından gerekse sektör temsilcileri açısından sektöre önemli kazanımları olacağını umuyoruz.

 

05 Mart 2019, Salı 277 kez görüntülendi