Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen ve öğrenciler ile turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan eğitim ve istihdam semineri,  7 Mart 2018 tarihinde Sandıklı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda tatilbudur.com Seyahat acentesi ve okulumuz Turizm Seyahat Hizmetleri Programı, Otel İşletmeciliği Programı, Halkla İlişkiler Programı öğrencileri ile Turizm Seyahat Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kutlay Orhan ve Halkla İlişkiler Programı Öğr. Gör. Ayşegül Arıcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın sabah oturumunda tatilbudur.com seyahat acentesinin Akdeniz, Ege bölge temsilcileri ile İnsan Kaynakları uzmanı katılımda bulunan öğrencilerimize seyahat sektörü ve seyahat işletmelerinde istihdam konulu bilgilendirmenin ardından öğrencilerimizin sektöre yönelik sordukları sorularını cevapladılar. Öğleden sonra gerçekleşen oturumda ise öğrencilerimizin staj yapmalarına ve çalışmalarına imkân sağlamak için iş başvuruları ve mülakatları gerçekleştirildi.

09 Mart 2018, Cuma 245 kez görüntülendi