Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Kutlay ORHAN tarafından Tur Programcılığı dersi uygulama eğitimi kapsamında düzenlenen Antalya Eğitim ve Kültür Turu 05.05.2017 tarihinde Seyahat Hizmetleri Programı, Otel İşletmeciliği, Harita ve Kadastro, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programları öğrencileri ile Yüksekokul Sekreteri Ahmet AYHAN ve Öğr. Gör. Kutlay ORHAN’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Tur kapsamında Manavgat Şelalesi, Alanya Deniz Feneri, Kızılkule, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Devlet Agorası, Side Antik Kenti, Antik Tiyatro, Anıtsal Çeşme, Perge Antik Kenti, Hadrian Kale Kapısı, Tarihi Saat Kulesi, Antalya Müzesi, Antalya Aquarium, Kokartlı Turist Rehberi Feray İzgi KOCABAŞ eşliğinde ziyaret edilmiştir. Tur rehberinden bölgenin tarihi, kültürel değerleri, bölgede yapılan kazı çalışmaları, bölgenin turizm potansiyeli ile rehberlik mesleği hakkında bilgiler alınarak, katılımcıların soruları cevaplanmıştır. Tura katılan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilerek tur tamamlanmıştır.

11 Mayıs 2017, Perşembe 180 kez görüntülendi