18 Nisan 2017 – 27 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek olan SANDIKLI MESLEK YÜKSEKOKULU ”MESLEKİ TANITIM SEMİNERLERİ”  başlamıştır

Sandıklı İlçesinde eğitim ve öğretim veren Yunus Emre Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi katılacaktır. 12. sınıf öğrencilerinin, sosyo – kültürel açıdan gelişimlerini ve kariyer planlarını oluştururken dikkat etmeleri gereken hususlar, üniversite sınav öncesi ve sonrasında nasıl bir yol izleyecekleri hakkında Sandıklı Meslek Yüksekokulu'muz, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ve Sandıklı Kaymakamlığının olurları ile “Mesleki Tanıtım Seminerleri”nin altıncısı düzenlenmiştir. Eğitim  Yrd. Doç. Dr. Koray GÜRPINAR, Öğr. Gör. Fatma ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Tuba VURAL tarafından koordine edilerek seminerler Sandıklı Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda Sandıklı Meslek Yüksekokulu'muz bölüm başkanlarının sunumları ile devam edecektir.

İlk gün oturumunda Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Emin KARAOSMAN, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Celal DEMİR, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Ali AVAN, Sandıklı Termal Park Otel Müdürü Sayın Ahmet Yılmaz YAVUZ da birer sunum yaparak destek vermişlerdir.

18 Nisan 2017, Salı 649 kez görüntülendi