Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 Akademik Yılı, 24. Dönem mezuniyet töreni 11.05.2018 Cumartesi günü Sandıklı Termal Park Otelde yapıldı.
Törene Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Çakır, ilçe protokolü ve veliler katıldı. Mezun öğrencilerin salona alınması ile başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra mezun öğrenciler adına okul birincisi Ethem Can AKGÜL’ün teşekkür konuşmasıyla başladı.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Bundan sonraki süreçte inşallah Sandıklı’mız adına eğitimin çeşitli kademelerinde daha güzel ve daha çeşitli bölümler açarak ilçemizin eğitimine katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Mezun olan öğrencilere iş hayatında ve eğitim hayatında başarı diliyorum. Sevgili anne ve babalara da bu kadar güzel gençleri yetiştirdikleri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.
Kaymakam Köksal Şakalar, “Biz devlet ve millet olarak bir çocuğumuzu, bir evladımızı eğitimin dışında tutamayız. Çünkü insanları eğitirsek ancak topluma faydalı olabiliyorlar ya da topluma sıkıntı olmaktan kurtarıyoruz. Biz de bu sıralardan geçtik. Şimdi bir düşündüm ve mezun olduğum zamana, tarihe baktım aradan 23 sene geçmiş. Zaman çok çabuk geçiyor. Biz öğrenciyken zannederdik ki vizeler, finaller bitince hayat güllük gülistanlık olacak. Ama mezun olduktan sonra görüyorsunuz ki hayat ondan sonra başlıyor” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Koray Gürpınar, eğitime yaptığı desteklerden dolayı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ve Sandıklı Termal Park Otel Genel Müdürü Ahmet Yılmaz YAVUZ’a teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra sahneye çağrılan mezun adayı öğrenciler, protokol üyelerinden sembolik mezuniyet diplomalarını aldı.
Mezuniyet töreni öğrencilerimizin açık havada kep atmasıyla sona erdi.

     

 

 

18 Mayıs 2018, Cuma 699 kez görüntülendi