Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, Öğretim Görevlisi Tuba VURAL tarafından Teknik Gezi kapsamında düzenlenen Uşak İli Kültür Gezisi 16.03.2018 tarihinde Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Programları öğrencileri ile Öğr. Gör. Tuba VURAL’ın nezaretinde gerçekleştirildi.

Tur kapsamında Akmonia Antik Kenti, Kent Tarihi Müzesi, Clandras Köprüsü, Ulubey Kanyonlari, Blaundus Antik Kenti,  rehber  eşliğinde ziyaret edildi. Tur rehberinden bölgenin tarihi, kültürel değerleri, bölgede yapılan kazı çalışmaları hakkında bilgiler alınarak gezi tamamlanmıştır. Ayrıca Ulubey Kanyonlari ziyaretimizde AKP Uşak Milletvekili Sayın Mehmet ALTAY ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Doç.Dr. Hüseyin YAYMAN ile tanışma fırsatı öğrencilerimizde ilgi ve heyecan uyandırmıştır.

18 Mart 2018, Pazar 356 kez görüntülendi