Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen ve öğrenciler ile turizm sektörü temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan “4. İstihdam ve Kariyer Günleri” etkinliği, 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu olarak Turizm Seyahat Hizmetleri Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kutlay ORHAN ve Otel İşletmeciliği Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuba VURAL ile birlikte Turizm Seyahat Hizmetleri ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimizle beraber sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Öğrencilerimiz stajları ve mezuniyetlerinden sonra kariyer hedefleri açısından görüşmelerini gerçekleştirerek başvurularını yaptılar. Oldukça verimli geçen bu etkinliğin gerek öğrencilerimiz açısından gerekse sektör temsilcileri açısından sektöre önemli kazanımları olacağını umuyoruz.

01 Mart 2018, Perşembe 208 kez görüntülendi