Meslek yüksekokulumuzda yapılan konferansa Okul Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, Sandıklı Belediye Başkanı Müstafa Çöl, ilçe protokolü ile öğrenciler katıldı. Konferans saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı daha sonra okul müdürü Prof Dr Celal Demir yaptığı konuşmada, “Yunus Emre’nin gönüllerde olduğunu, onun felsefelerinin günümüze dahi ışık tuttuğunu vurguladı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde Yunus Emre türbelerinin olmasının ne kadar çok sahiplenildiğini gösterir” dedi.Konferansa konuşmacı olarak katılan Üniversitemizi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.İbrahim ÖZKAN, Yunus Emre'nin Kültürümüzdeki Yeri ve Önemi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik daha sonra öğrencilerin Yunus Emre şiirleri okumasının ardından sona erdi.

04 Mayıs 2017, Perşembe 150 kez görüntülendi