Sandıklı Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim – öğretim yılı 22. Dönem mezuniyet töreni  Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ, Belediye Başkanı  Sayın Mustafa ÇÖL, İlçe protokolü, öğrencilerimizin ve yoğun bir öğrenci velileri  katılımıyla  Sandıklı Termal Park Otelde 13.05.2016 Cuma günü saat 17.00’da yapıldı.

Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği yaren meclisi tarafından sunulan kılıç kalkan gösterisi ile başlayan program da mezun öğrenciler adına konuşan okul birincisi Ayşenur AKMAN emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sandıklı Meslek Yüksekokulu  Müdürü Sayın Doç. Dr. Yusuf KARACA yaptığı konuşmasında Sandıklı Meslek yüksekokulunda eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin  dikey geçiş sınavı ile eğitim ve öğretimlerine devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ konuşmasında Sandıklı’nın Afyonkarahisar’ın  en büyük ilçesi olması münasebetiyle   ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu  tarafından sunulan imkanlar dahilinde öğrencilerin şanslı olduğunu dile getirerek mezun öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL ise eğitimci bir başkan olarak Sandıklı Meslek Yüksekokulu ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını, mezun öğrencileri Sandıklı’nın bir turizm elçisi olarak gördüğünü belirtti.

Tören, Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL’e Sandıklı Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket ve öğrencilere başarı belgelerinin verilmesini takiben kep atma töreni ile son buldu.

23589101112131415161719222426

17 Mayıs 2016, Salı 278 kez görüntülendi