Meslek Yüksekokulumuzda “İnsan İlişkileri ve Motivasyon” konulu bir seminer düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Eroğlu tarafından verilen seminere; Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

Seminerin açış konuşmasını Sandıklı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Grv. Ayşegül Arıcan‘ın yaptığı seminerde sağlıklı ve başarılı iletişim kurmanın yolları anlatıldı. Prof. Dr. Erhan Eroğlu ise seminerde yaptığı konuşmada,başarılı iletişim için hedef kitleyi iyi tanımaya çalışmanın önemine değindi. Seçici algıyı saptamanın ve uygun teknikler kullanmanın öneminden söz eden Eroğlu, iletişim motivasyonunun yaşam boyu sağlanması gerektiğini vurguladı.

Seminerin sonunda, Sandıklı MYO Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca, Prof. Dr. Erhan Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim etti

19 Ekim 2015, Pazartesi 277 kez görüntülendi